All about Olympus Pen

IN MY BOX

Jeg vet at det er mange der ute som har vurdert å kjøpe dette kamera og vil derfor gi dere en utfyllende beskrivelse av hva som følger med standardkitet.

Jeg ble så glad når jeg hentet pakken i posten og det første jeg fikk se var denne supersøte boksen som kameraet var pakket inn i. Jeg har kjøpt mitt på denne siden og er det billigste du kan få. Det finnes også et som heter pancake zoom som koster 1000kr mer, men jeg vet dessverre ikke forskjellen på de to.

English // I was so excited to pick up my new kamera at the post office and the box it came with was super cute! I know that many of you have considered buying this camera and therefore I will give you a detailed explanation of the kits content. I bought my camera from this online store and it’s the cheapest i could find. You have probably also noticed that one of the kits are called “pancake” zoom, but unfortunately I don’t know the difference between the pancake zoom and original kit.

I kameraboksen får du med følgende:

// Content:

1. Olympus pen e-pl7 i valgt farge

// Olympus pen e-pl7

2. Batteri og lader

// Battery and charger

3. Olympus 14-42 f/3,5-5,6 objektiv (standard)

4. Ekstern blits

// External flash

5. Et lite etui som du kan legge blitsen i

// A small pouch to put keep your external flash safe

6. Kamerastroppe

// Camera strap

7. Olympus Setup disc

Det tok litt tid å lade opp batteri første gangen, men jeg er superfornøyd med kvaliteten på bildene og standardobjektivet er mer enn godt nok. I tillegg har kamerat touch-funksjon så du kan trykke direkte på skjermen for å velge fokus og det er helt genialt!

Håper dere fikk svar på det meste, ellers er det bare å spørre.

English // It takes a while to charge your battery for the first time, but I am overall impressed by the image quality and the standard lens. The camera also has a touch-function which makes it possible to touch the display wherever you want the lens to focus before capturing an image. Don’t be afraid to ask if there is anything else you would like to know about the Olympus Pen. I am glad to help!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s