Tulips and a new job

Siden jeg er så stolt over innsatsen min på trening, bestemte jeg meg for å kjøpe tulipaner og en fin liten pynteorkidè til å ha på studebordet hjemme. Blomster gjør meg alltid glad!

A NEW JOB

Det har ikke skjedd så mye nytt for tiden, men jeg har glemt å si at jeg har fått jobb som SFO assistent. Nå gleder jeg meg veldig til å jobbe med små barnehender igjen, samtidig som jeg skal beholde jobben i frisørsalongen.

Jeg har sett frem mot helgen og nå er det fredag! Det har vært noen travle festhelger i januar, men denne helgen skal jeg tilbake til normalen. Planen er nemlig å slappe av og kose meg med et glass vin foran TV-skjermen med samboeren og Luna.

Jeg kan ikke tro at vi straks er i februar, noe som betyr at jeg har bursdag om 24 dager!

English // I bought these lovely tulips for myself yesterday because I’ve been doing so well at the gym. I really love flowers and they always make me so happy! There’s not much going on, but I’ve forgotten to tell you that I got a new job at an after school “day care”. I have been looking forward to this weekend and it’s finally Friday! I’m not used to partying all the time like the past two couple of weeks and today I am going back to normal. This weekend I am not doing anything except lying on the couch with a glas of wine and a good movie. I can’t believe it’s almost February.. which means my birthday is in 24 days!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s