Beauty haul

God mandag folkens!

Jeg har som mange andre jenter en del sminkeprodukter i skapet allerede, men det er sjeldent jeg kjøper flere ting på en gang. Før helgen derimot var jeg innom H&M for å kjøpe en neglelakk, men endte opp med alt annet enn nettopp det. De har fått inn så mye fint i den nylanserte sminke kolleksjonen at jeg faktisk kjøpte en del produkter. Leppestift, øyenskygge med shimmer, sminkekoster og et par produkter til neglene var det som havnet i handlekurven.

English // Happy Monday everyone, I hope you’ve had a great weekend! As most girls I already have a bunch of makeup products in my cupboard, but I rarely purchase more than one thing at a time. Anyhow, I stopped by H&M before the weekend to pick up a nail polish and ended up with more than just that. H&M newly updated their beauty products and I had to have it all! Lipstick, shimmer eyeshadow, makeup brushes and a couple of nail products ended up in my shopping cart.

Eyeshadow “Paradise lost”.

Jeg var også innom Kicks for å kjøpe dipbrow pomade av Anastasia Beverly Hills. Dette produkter er helt nytt for meg, men jeg må gjøre noe med mine flekkete øyenbryn og håper dette produktet gjør underverker. Fargen jeg kjøpte heter forresten blonde og dersom den er god tenker jeg å lage en sminkevideo til dere! Hva synes dere om det?

English // I also stopped by Kicks to get the Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade. This product is new to me, but I have to try something on my patchy eyebrows and I hope this product will work it’s magic. The colour I got is “blonde” and if it’s good I was thinking of making an eyebrow tutorial for you.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s