Enzyme peel

Hei fine lesere!

I dag tenkte jeg å tipse dere om peeling, nemlig et produkt alle jenter bør ha i skapet.

Sist jeg fikk ansiktsbehandling på Vital Hudklinikk anbefalte hudpleieren at jeg burde bruke en peeling som inneholder syre, men som er uten korn. En peeling med korn kan nemlig skade huden på grunn av de grove kornene, mens en peeling uten er så mye skånsommere. I tillegg etterlater syrene en fin glød og skal være bedre for de med uren eller sensitiv hud. Du kan lese mer om peeling og syrer i en artikkel her.

Siden jeg er medlem hos Vita får jeg tilbud sendt på mail og når jeg kom over Emma S. ageless enzyme peel måtte jeg bare slå til. Jeg har i det siste blitt mer opptatt av å kjøpe produkter som ikke inneholder parfyme eller parabener og denne er helt uten!

English // I recently had a facial and was recommended to use an exfoliating peel without grains and containing acid. Peeling with grains can often damage the skin, whiles a peel without is much more gentle to the skin. The acids are also helping to give the skin a nice glow and is supposed to be good for the skin for some reason I can’t recall. Yesterday I came across Emma S. ageless enzyme peel in a newsletter from Vita and just had to get it. I have lately become more committed to purchase products without perfume and parabens, and this is free from it all!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s