Cross Country

På bildet over ser du Joakim (lillebroren min) meg, Luna og samboeren min.

// From the left; Joakim (my little brother), me, Luna and my man.

I dag har vi stått på langrenn og det gikk overraskende bra! Jeg falt et par ganger helt i begynnelsen, men det gikk faktisk helt fint å ploge både når vi skulle renne ned til stolheisen og når vi måtte gjennom skibakkene for å komme oss hjem. Luna var også med på turen og jeg blir fortsatt imponert over hvor sprek den lille hunden min er. Bare fordi hun er liten og en såkalt “veskehund” så er det mange som tenker sitt, men hun er ufattelig sprek og robust. Nå er jeg sliten i hele kroppen og ser frem til en liten powernap på sofaen før kveldskjøring i trekket og taco. Vi ønsker dere alle en strålende fredag!

English // Today we went cross country skiing in the cross country terrain. I fell a couple of times to start with, but just until I got a hang of it. Luna came with us and she loved the snow. Just because she is small, doesn’t mean she’s less active. She actually impresses me very often, and I’m so glad she likes it. At the moment my legs feel like jelly and I really need a powernap. Looking forward to eating tacos later tonight!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s