Beyond the horizon

Åh, jeg elsker denne nye jakken min fra Twentyfour Sport! Finse Anorakken er en 2-lags jakke som er både vindtett og vanntett, samtidig som den er like perfekt til turgåing som en tur i skitrekket. Jeg ble spesielt forelsket i fargen på jakken og ble så glad når jeg fikk den i bursdagsgave av mamma.

I dag hadde vi vår siste dag i skitrekket. Vi har hatt flere fine dager i trekket, gått på langrenn og kost oss masse. Nå er kroppen helt ødelagt og jeg er støl over alt, spesielt etter langrennsturen i går. I kveld skal vi ned til sentrum for å se litt i butikkene og spise på Peppes pizza.

I morgen skal vi bare vaske ut av hytten, pakke og gjøre oss klar for hjemreise. Leggene er godt brukt og magesekken har fått litt for mye av det gode både i form av vin, mat, brus, chips og godteri. Det er godt å vite at jeg skal på trening på mandag!

English // I love this new jacket from Twentyfour Sport! I especially like the colour and it is both water resistant and wind proof, which makes it perfect for skiing. Today we had our last day in the slopes and my muscles are so sore. Later on we are heading down to the city to go shopping and eat some pizza. Tomorrow we are packing, cleaning the cabin and driving back home. It’s been a good trip!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s