How to: Perfect Eyebrows

Jeg har slitt i mange år med å forme de perfekte øyenbrynene. Mine naturlige øyenbryn er tynne og mangler hår flere steder langs brynet, samtidig som de aldri blir like. Jeg har ikke noe problem med å nappe de, men farging og forming ved hjelp av sminke har aldri vært en enkel jobb.

For en liten stund tilbake kjøpte jeg dipbrow pomade og brow wiz i merket Anastasia Beverly Hills. Den første gangen jeg brukte produktene holdt jeg på å dette av stolen fordi jeg ble så imponert. Øyenbrynene mine har aldri sett så bra ut noensinne og det er takk til disse to produktene som jeg ikke kommer til å bytte ut mot noe som helst. (Produktene er ikke sponset)

English // I have struggled for years to achieve the perfect shaped eyebrows. My natural eyebrows are patchy and they never have the same end result. I don’t have any problems plucking my eyebrows, but filling in colour and shaping is an everyday struggle. For a while back I purchased Anastasia beverly Hills dipbrow pomade and brow wiz. The first time I tried these products I was so amazed by the result. My eyebrows have never looked this good before and i will definitely keep using these products.

HOW TO:

1. Tegn en tynn og fin linje over og under øyenbrynene med brow wiz.

// Draw a thin fine line under your eyebrow to shape it by using brow wiz.

2. Bruk alltid guiden (linjene du har tegnet) som en guide for videre forming.

// Always follow the guided line you have drawn to help shape the rest of your eyebrow.

3. Fyll inn farge med dipbrow pomade og pass på at lengden på brynet er riktig.

// Fill in the colour (dipbrow pomade) and make sure the length of your eyebrow is correct.

Voila! Perfekte bryn på 1-2-3!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s