Blue dream

Da solen begynte å skinne i Stavanger for en ukes tid siden fikk jeg øyeblikkelig følelsen av sommer. Det resulterte i at jeg gikk rett inn på H&M sine nettsider for å bestille en bikini, noe som egentlig virker teit siden det fortsatt er lenge til sommer. Nå som jeg skriver dette innlegget og skulle linke til bikinien fant jeg imidlertid ut at den allerede er utsolgt og tenker derfor at det ikke var en så dum ide likevel.

Det er tydeligvis flere der ute som tenker som meg og nå som jeg har forsikret meg denne nydelige bikinien trenger jeg ikke å dvele så mye mer over akkurat det. Jeg elsker fargen og fasongen med de kryssede stroppene i ryggen. Sommerkroppen er og forblir som den er, men jeg har i hvert fall en fin bikini.

English // I instantly got a summer felling when the sun started showing itself in Stavanger. It resulted in me going straight to H&Ms webshop to buy a new bikini, even though summer is far away. The bikini is currently sold out so I can’t be the only one who’s shopping for bikinis at this time. I really love the blue colour and the crossed back. My summer body is what it is, but at least I have a pretty bikini.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s