Diamonds and lipstick

Jeg elsker dette smykket jeg fikk av samboeren min til jul. Det har faktisk ligget i nattbordskuffen hjemme hos min mor en stund, men nå kommer det forhåpentligvis til å bli brukt oftere.

English // My boyfriend gave me this necklace for Christmas and I absolutely love it. It has actually been packed away in my night stand for a while, but now I will definitely be using it more often.

For tiden har jeg blitt helt hektet på lilla leppestift og falt pladask for “015 Mauveine Queen” fra H&M.

Jeg kan ikke forstå at påskeferien er over. Jeg synes egentlig det er litt trist siden jeg ikke har fått sjansen til å nyte fridagene mine på grunn av sykdom, men sånn kan det gå. I morgen er det tid for en ny uke med jobbing og forhåpentligvis er det lenge til neste gang jeg blir så syk. Håper dere har hatt en fin påskeferie!

English // Lately I have been completely addicted to this purple lipstick “015 Mauveine Queen” from H&M. I can’t understand that easter holidays are about to be over. In regards to being ill, I haven’t really had the chance to enjoy my days off, but that’s life. I hope you all have had a happy easter holiday!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s