OSLO BABY

Endelig helg.. ♥

Nå er jeg ferdig på jobb og pakker bagen min før avreise til Oslo. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å bo hos studievenninnen min Sara, samt treffe gamle kjente!

Vi har så mye å ta igjen og Sara er virkelig en jente gull verdt. Da vi studerte i England kunne vi sitte oppe halve natten bare for å snakke om alt mellom himmel og jord… bokstavelig talt. Det skal også bli deilig å reise til en ny by for å koble av og puste inn litt ny luft. Vi blogges selvfølgelig fra Oslo i morgen med en liten oppdatering. Ønsker dere alle en fantastisk fredag og god helg!

English // Friday at last.. ♥ I just finished work and I’m packing my bags before heading to Oslo by plane. I am so excited to live with my friend Sara for the weekend! We have so much catching up to do and she is such an amazing girl. We could sit up all night talking when we studied together in England and we still do every time we meet. In addition to seeing her again, it’s nice to relax in a different city and breath in some new air. I will update you all from Oslo tomorrow. Have a great weekend!

(pictures fra Weheartit)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s