Coffee in bed

Nå er jeg vel fremme i Østerås og storkoser meg på besøk hos Sara. Da jeg kom frem med trikken i går kveld hadde hun kjøpt inn ost og vin som vi koste oss med i et par timer før leggetid. Jeg føler meg alltid som hjemme når jeg besøker Sara fordi hun er så omtenksom og god. I dag hadde jeg såvidt åpnet øynene før hun kom inn med en kaffekopp til meg på sengekanten. Her snakker vi ekte husmor materiale!

English// I finally made it to Østerås and I’m having a great time visiting my friend Sara. When I arrived last night she had a bottle of wine and some cheese ready for us to indulge in before bed time. I always feel like home when I’m visiting sara, because she is so considerate and kind. This morning I had barely opened my eyes before she walked in and put a cup of coffee on my night stand. She is what I call a true wifey!

Nå har jeg akkurat spist en god frokost og gjort meg klar til å ta trikken inn til byen. Sara har allerede dratt på jobb så nå skal jeg møte Kristina for å “catch up”. Vi har ikke lagt noen konkrete planer, men jeg regner med det er shopping og mat som står på menyen. Nå må jeg komme meg avgårde til t-banen som jeg ikke husker helt hvor er. Jeg er tidenes turist som ikke visste at det fantes en t-bane før i går og trodde det var det samme som trikken. Woopsi!

English // I have just finished a large breakfast and now I’m ready to start the day. Sara has already left for work, but I am meeting Kristina to catch up over lunch. Now I have to get dressed or I’ll be late for the train!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s