LOVE LIFE

2016491927119730_sbig

I dag var vi sååå slitne etter gårkveldens festligheter. Jeg våknet tidlig mens Sara sov videre som en sjøstjerne bredt utover sengen.

Vi hadde ikke annet planlagt enn Netflix og chill, men så fikk vi besøk av en kompis som vi også studerte med i Southampton. Etter et par timer med sofakos laget Sara sin signatur-rett, nemlig hjemmelaget kebab som er helt sinnsykt god. Vi nøt maten og fekk sett litt av en film før jeg måtte pakke og komme meg avgårde til National Theatret. Nå sitter jeg på togstasjonen og venter på toget som skal ta meg til Gardermoen så jeg kan fly hjem til Stavanger igjen.

Helgen har gått så fort og jeg hadde absolutt ikke lyst å dra, men samtidig så gleder jeg meg til å se samboeren igjen og Luna. Snakkes i morgen!

English // We are sooo exhausted today after partying last night. I woke up early, meanwhile Sara slept for several hours spreading her body like a starfish across the bed. We didn’t have anything planned for today except for watching a film on Netflix and total relaxation. However, Sara invited another mutual friend over and served us an amazing dinner. After a couple of hours I had to get packing and get moving. Right now I am waiting for the train to take me to the airport and in a couple of hours I will be back in Stavanger. Time has really flown by and I didn’t want to leave, however, I can’t wait to see my boyfriend and dog again.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s