BREKKIE

brekk

Glutenfrie knekkebrød med Jarlsberg ost, samt jordbær og appelsin juice. Finnes det en bedre måte å starte dagen på enn en god frokost? I think not!

Jeg bruker alltid en god del av tiden min før jobb på å forberede en god frokost og chille litt med et par episoder på HBO eller Netflix. Luna er som regel så trøtt og lat at jeg ikke trenger å lufte henne igjen før jeg faktisk skal avgårde.

I dag tok jeg min siste tablett med penicillin. Bronkitten har forhåpentligvis forsvunnet og jeg er så klar for helg. Jeg gleder meg veldig til venninne-date på lørdag og familiekos på søndag. Ønsker dere alle en fantastisk fredag og god helg!

English // Gluten free crackers with cheese, strawberries on the side and orange juice. Is there a better way to start the day? I think not! I always take my time before work to prepare a proper breakfast I can enjoy while watching something on Netflix. Luna is usually to tired to even move which means I don’t have to walk her until I have to get ready for work.

Today I took my last penicillin tablet for bronchitis and I feel so relieved. I hope I have recovered properly because I am looking forward to the weekend. I am especially looking forward to catching up with my friend on Saturday and some family time on Sunday. I hope you all have a great weekend!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s