Me time

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei alle sammen! ♥

Jeg vet det har vært veldig stille på bloggen min i det siste, men sånn er livet.

Jeg har hatt så mye å gjøre og så mange tanker som måtte sorteres før jeg i det hele tatt klarte å tenke på bloggen. Jeg kan ikke love at det blir like mye blogging fremover som det har vært, men jeg kommer ikke til å slutte helt enda.

Jeg elsker å ta bilder, men jeg elsker ikke å ta bilder av meg selv og dermed føler jeg ofte at det blir litt falskt. Likevel så forstår jeg jo at dere vil se ansiktet mitt siden det er jeg som står bak ordene, men jeg håper dere fortsetter å lese selv om jeg fokuserer mer på tekst og bilder av andre ting enn meg selv.

Jeg har som sagt vært syk med bronkitt og hatt veldig lite energi til overs i det siste. Bare det å jobbe hele uken pluss helgen har krevet sitt så nå skal jeg nyte resten av dagen mens samboeren er på jobb. Jeg setter så utrolig pris på litt fred og ro for tiden og nå er jeg klar for litt meg-tid med Luna, godteriskålen og en jentefilm!

English// The blog has gone quiet for a while due to me having to sort out some personal stuff. I love taking pictures, but I can’t say I love taking pictures of myself. I understand that you obviously want to see the face behind the blog you are reading, but I hope you will continue to follow me even though I decide to focus on more important subjects and pictures of other things beside my own face. I have been ill with a nasty bronchitis which has drained me quite a lot. Now that I’ve been working every day this week I can especially tell that my body needs more rest. I really appreciate some peace and quiet and now I’m getting ready to indulge in some sweets and a chick flick!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s