French round tip

Jeg har jevnlig fikset neglene mine ved bruk av gele i snart et halvt år nå. Jeg har ikke vært særlig eksperimentell, men jeg har endelig funnet en favoritt. Fransk manikyr med en rund hvit kant er virkelig den stilen jeg liker aller best, selv om jeg liker å mikse det opp med en hel farge innimellom.

For et par måneder siden tok jeg av geleen for å se hvordan neglene mine så ut. De var blitt utrolig lange, men dessverre like tynne og flisete som de alltid har vært. Gele negler har virkelig reddet hendene mine. Geleen får neglene til å bli tykkere og sterkere, samtidig som farge eller fransk manikyr varer mye lenger enn vanlig neglelakk. Hendene blir som regel lagt merke til og det føles så godt å ha neglene under kontroll!

English // I have been using gel on my nails for about half a year now. I haven’t been very experimental with different types of design, but my favourite is the french manicure with a round tip. For a couple of months ago I removed the gel to see how my nails looked like, and they were still brittle and fragile as they have always been. Thanks to gel and shellac my nails look stronger than ever and I love it!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “French round tip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s