Relax

Hei alle sammen. Jeg håper dere har hatt en fin helg for det har i hvert fall jeg.

Vi har hatt strålende vær i Stavanger hele helgen og det har vært så deilig. På fredag møtte jeg en venninne i Sandnes med hennes søte 4 måneder gamle sønn. Vi spiste lunsj på Gjesdalveien bakeri og jeg bestilte glutenfritt horn med ost og skinke, noe jeg ikke har spist siden jeg ble diagnosert med cøliaki i 2010.

På lørdag jobbet jeg, men fikk besøk av den samme venninnen på kvelden og hjalp henne med å farge håret. Vi koste oss med hårfarging og taco, samt bablet som to småjenter i flere timer. Etter en lang kveld sovnet jeg som en stein når hodet traff puta og sov som en baby.

I dag møttes vi igjen og tilbrakte dagen i solen på Vaulen badeplass. Det var så utrolig deilig å slappe av mens solstrålene varmet opp kroppen og sinnet. Nå er jeg hjemme og har ingen planer bortsett fra middag og en god film. Må jo ha litt tid til kjærestekos også!

English // Hi everyone. I hope you’ve had a great weekend, because I have. The weather has been unbelievably sunny in Stavanger and it has been so good. On friday I met my friend in Sandnes with her 4 month old son. We had lunch at a kafe and I ordered a glutenfree sandwich I haven’t eaten since I was diagnosed with celiac disease in 2010. I had to work on Saturday, but later on I met my friend again and helped her dye her hair. Today we met again at a beach nearby and spent the entire day relaxing in the sun. Now I’m back home and I have no plans except for dinner and a movie. I think it’s important to make time for snuggles with my boyfriend too!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s