17th of May

Min 17. mai ble feiret i Stavanger med samboeren. Vi startet dagen med champagne frokost hos noen venner, så folketoget og spiste middag sammen med familien min på Al Forno. Etter folketoget var ferdig og middagen hadde sunket inn gikk vi hjem for å lufte hunden og slappe av litt før vi tok turen videre til et liten hjemmefest. Da klokken nærmet seg midnatt var det på tide å komme seg hjem med tanke på jobbing neste dag. Håper dere alle hadde en strålende 17. mai feiring!

English // My 17th of May (Norwegian constitution day) was spent in Stavanger with my boyfriend. We started off with a champagne breakfast, watched the parade and had dinner with my family at Al Forno. After the parade we headed back home to walk the dog and relax a couple of hours before going to a small house party. At midnight we had to break the party up and head home due to work the next day. I hope you all had an amazing 17th of May celebration!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s