Personal Calendar

Jeg har alltid likt å bestille min personlige almanakk fra www.personligalmanakk.no. Hvert år bestiller jeg en ny, men da jeg fant ut at de også tilbyr en personlig veggalmanakk ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg bestilte denne kalenderen for et par uker siden og den er helt genial. Du kan selv velge hvor mange familiemedlemmer og kolonner du vil ha, samt legge inn et bilde og navn for hver person som skal bruke den. Som dere ser har jeg og samboeren hver vår kolonne i tillegg til en felles. Den er helt genial og samboeren min liker den liker den også. Det var faktisk han som påpekte at vår gamle kalender holdt på å nærme seg slutten og at jeg måtte bestille ny med en gang.

English // Every year I order a customised day planner from http://www.personligalmanakk.com. Last year I noticed that they also offer customised calendars and just had to try it. You can choose how many family members and columns you want based on how many people will be using it. You can also add personal images and names for every column. As you can see my boyfriend and I have one column each and one that we share. It is absolutely brilliant and even my boyfriend thinks so. He was actually the one who noticed that our old one was running out and told me to order a new one asap.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s