Touch up

Woho.. i dag skal jeg til frisøren for å fikse håret mitt igjen. Det er ikke så lett å se på bildet, men jeg har faktisk fått en heftig ettervekst som må fikses på. Min faste frisør Wendela på Modern Design, Kvadrat skal stripe bunnen min og legge inn en kaldere farge mellom stripene. Det kan hende jeg blir litt mørkere, men jeg ønsker et litt mer naturlig resultat slik at etterveksten ikke blir så synlig etterhvert som håret vokser ut.

Jeg er ekstra giret i dag siden samboeren og jeg reiser til Spania om 6 dager! Jeg har hatt nedtelling på mobilen min siden dag 60, og nå begynner det endelig å nærme seg. Vi skal til Villajoyosa som ligger i nærheten av Alicante og Benidorm. Værvarselet ser fint ut og planen er total avslapning i varmen, samt en dagstur til Terra Mitica for å kjøre berg og dalbane! Ønsker dere en fin uke videre.

English // Today I am visiting my hairdresser to get a root touch up. It’s not easily noticed in my picture, but my roots are getting quite overwhelming. My hairdresser Wendela at Modern Design will be touching up my roots with highlights and some low lights. My hair might end up a little bit darker, but I’m looking for a more natural result so that my roots look less dominant.

I am especially happy today because my boyfriend and I are traveling to Spain in 6 days. I’ve had a count down app on my phone since day 60, and I can’t believe that it’s finally happening. We are traveling to Villajoyosa, a town close to Alicante and Benidorm. The weather forecast looks great and we are looking forward to a week with relaxation in addition to a day in Terra Mitica Theme park.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s