España

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme fra en etterlengtet ferie. Samboeren og jeg reiste til Spania for en uke siden og vi har nytt varmen og hverandres selskap. Været var perfekt – ikke kjølig på kvelden, men heller ikke for varmt på dagen. Vi bodde i Villajoyosa, men tok også turen til Castillo de Santa Barbara i Alicante og Terra Mitica park i løpet av uken. Vi hadde egentlig planer om å reise til Valencia også, men jeg ble syk de siste dagene med hoste, vond hals og oppkast. Selv om det var kjipt så hadde vi en deilig ferie med frokost på balkongen, soling og bading på stranden, samt lydbok og vin på kvelden. Nå som vi er hjemme igjen føler jeg meg så avslappet og brunfargen er ikke feil den heller!

English // Hello! I traveled back home yesterday from a much needed vacation in Spain. My boyfriend and I were there for a week and we have enjoyed the warm weather and each others company. The weather was perfect – a comfortable temperature at night and not too hot during the day. We stayed in Villajoyosa, but we also explored Castillo de Santa Barbara in Alicante and Terra Mitica Park during the week. We also planned a trip to Valencia, but I became sick the last couple of days with a sore throat, cough and vomiting. It was a bummer, but we had a lovely holiday which included breakfast on the balcony, sunbathing and swimming on the beach as well as listening to an audio book and drinking wine in the evening. Now that we are back home I feel so relaxed and tanned.

 

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s