Romántico

Her er noen bilder jeg fikk tatt med selvutløser av samboeren og meg på toppen av Castillo de Santa Barbara. Utsikten var helt fantastisk og selv om samboeren min er litt i mot slike klissete bilder så fikk jeg overtalt han til å ta et par mens vi var der. Jeg synes det er utrolig koselig å ha selv om kvaliteten ikke ble helt optimal med tanke på at kamera stod så langt unna og ble tatt med selvutløser. Mi amor ♥

English //  A couple of pictures I took of my boyfriend and I on the top of Castillo de Santa Barbara with help from the self-timer. The view was fantastic and even though my boyfriend hates taking pictures like this I managed to persuade him. I think the pictures are nice to have and even though the quality didn’t turn out as good as I hoped due to the distance and self-timer. Mi amor ♥

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s