Dream job

I går begynte jeg i arbeidspraksis og jeg er så glad! Stillingen min er vel det man kaller for kommunikasjonsrådgiver eller digital markedskoordinator, men tittelen er ikke helt bestemt enda. I går og i dag har jeg jobbet med å utarbeide firmaets nye hjemmeside og timene bare flyr avgårde. Det skal bli veldig deilig med helg nå, men jeg ser allerede frem til å jobbe igjen på mandag.

Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg har søkt på sykepleierstudiet til høsten, men nå blir det nok uaktuelt å gå tilbake på skolebenken uansett om jeg kommer inn. Ønsker dere en fantastisk fredag videre og god helg! ♥

English // Yesterday I had my first day as an intern and I’m so excited! My position is most likely called something like digital marketing coordinator, but the title is not yet decided. Yesterday and today I worked on developing the firm’s new website and the hours passed by so quickly. I’m really looking forward to the weekend now, but I’m also looking forward to a new day at work on Monday. Wishing you all a great weekend!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s