Risør

Resten av sommerferien vår har vi tilbrakt i Risør med samboerens familie. Sist uke var vi heldige med været og det var deilig med sol, både i båten og på land. Dagene våre bestod av båtliv, venner og familie. På kveldene satte vi oss som regel på Pir 1 i et par timer med noe godt i glasset.

English // The rest of our summer holiday was spent in Risør with my “family-in-laws”. We were lucky with the weather last week and the sun was appreciated on shore, as much as off shore. Our days consisted of boat life, family and friends. During the evenings we usually sat at Pir 1 with a nice and cold drink.

Fredagen regnet det, men da bestemte vi oss for å se Jason Bourne på kino. Jeg tror aldri jeg har sett så mange folk som ventet på å gå inn i kinosalen før. Risør er jo ikke akkurat den største byen, men Jason Bourne premieren var tydeligvis en slager for folket.

Lørdagen hadde vi planlagt sjømat-fest med familien på terrassen i solen, men uheldigvis for meg låg jeg strekk ut med 40 + i feber grunnet streptokokker. Ettermiddagen ble tilbrakt på legevakten i Arendal og når kvelden kom måtte jeg bare kaste inn håndkleet. Jeg har aldri vært så dårlig før i hele mitt liv!

English// It rained on Friday, but we decided to see Jason Bourne at the cinema. I don’t think I have ever seen so many people wait in line to enter the cinema before. Risør is a small town, but it was clear to me that the Jason Bourne premiere was a big hit.

Saturday we had planned for a seafood feast, but unfortunately I was bedfast with a 40 + degrees fever, due to a streptococcal infection in my throat. My afternoon was spent at the emergency room in Arendal and when the evening finally arrived I was exhausted. I have never been so ill before in my entire life!

Jeg elsker alle de små gatene og sjarmerende husene i Risør. Det er virkelig sørlandsidyll på sitt beste!

English // I love all the narrow streets and charming white houses in Risør.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s